Filip

Modderie

Prioriteiten – Waarom ik niet kan wachten op biotech.1 min read

Ik heb zo het gevoel dat mensen van nature uit gewoon niet gemaakt zijn om gefocussed te blijven. Zelf ben ik gezegend met een brein dat graag alle richting uitgaat. En liefst aan een snel tempo. En ja, todo lijstjes, mentale hulpjes, allerhande tools (on en offline) helpen om mijn hoofd bij de hoofdzaak (pun intended) te houden. Maar dat neemt niet weg dat die niet helpen om de oorzaak aan te pakken. Dus ik kan al niet wachten op het moment dat die chip – die ze binnenkort kunnen injecteren in mijn hoofd – me (liefst zonder elektroschokjes) terug bij de hoofdzaak brengt als ik weer even afdwaal.

En ja, ik wil dat ding ook kunnen afzetten en gewoon fijn alle richtingen uit-denken als ik dat wil.

Welke biotech toepassing boezemt jou geen angst in en mag er liever vandaag dan morgen zijn?


Image kudo’s to the one and only Gapingvoid.

Laat van je horen.