Filip

Modderie

Kermis 2.01 min read

Ah, de kermis. Jeugdsentiment. En nu met eigen kroost. Hoe ze zo snel zot worden van het idee dat de kermis neerstrijkt (bij ons is er eentje op de parking van het school, dat helpt zeker ;-)).

Maar kan er iemand eens de beleving van een kermis upgraden naar vandaag?

Te beginnen met die muziek. Dat gejengel door elkaar waar je oor- en hoofdpijn van krijgt. Tegenwoordig is het echt zo moeilijk niet om muziek op elkaar af te stemmen. Waarom bezoekers niet een playlist laten samenstellen? Zo zijn de kermisnomaden ook mee met wat de kiddo’s echt leuk vinden (en neen, Yves segers met Geweldig figuur hoort niet uit de boxen van een kindermolen te komen. Ever… True story btw).

En dan die ticketjes. Kids zijn nu eenmaal wispelturig. Dus koop ik één ticket, dan wil zoonlief uiteraard nog eens op dezelfde molen. Koop ik er onmiddellijk drie, dan wil hij na één ritje op een andere attractie. Zo gaat dat, dus waarom niet een (uiteraard bij voorkeur digitale) scheurkaart waar je mee op alle attracties kan? Weg keuzestress!

En lachen kan natuurlijk ook nooit kwaad. We komen allemaal immers voor “een leuke tijd”. Eens uit de woonwagen: put a smile on ??


Photo by Brigitte Tohm on Unsplash

Laat van je horen.